Referat: Horndals IF - Fors IK

Horndals IF - Fors IK 2-1 (2-0)

Ännu en viktig vinst till handlingarna!
Denna gång mot Fors där vi visade god moral och inställning!

I halvtid ledde vi rättvist med 2-0 efter att måltjuven Peter Krantz varit framme vid båda tillfällena.
Första efter ca 13 minuters spel på sin specialitet (alltså djupledslöpning) där Magnus Sjöström stod för framspelningen. 2-0 kom efter ca 35 minuters spel efter Sjössas inlägg från vänsterkanten som säkert och enkelt nickades in av Peter framför mål.

I andra halvlek flyttar Fors fram spelet en aning och hade lite mer boll. Inte förrän i slutet av matchen börjar det dock bli lite farligt, men Nisse i mål gör ett par fina ingripanden. Likaså Abbe som kliver fram som en klippa och städar under de hetaste chanserna. I matchens sista spark reducerar dock Fors till slutresultatet 2-1. Var hittade domaren denna hiskeliga övertid???

Innan 2-1 kom så hade vi ett flertal ypperliga tillfällen att verkligen spika igen matchen, men dessa frilägen gör bl.a. deras målvakt fina ingripanden på.

Positiv anda och moral fällde avgörandet i denna match. Extra kul då vi hade många spelare borta idag och de som nu axlade ansvaret gjorde det med den äran! Beröm till hela laget och grattis också till en bra debutmatch i A-laget för Gustav Persson! Han var också nära att göra mål, men ribban var i vägen denna gång.